tisdag 26 februari 2008

Här bor en liten kille




Idag bjuder jag på glimtar från lillebrors rum. Jag själv är barnsligt förtjust i Mailegs fina saker. Lilla W har som tur ingenting emot detta, men får han själv välja så blir det nog en aning färgrannare och mera fartfulla leksaker. Som tur går dessa att förvara i vackra korgar och lådor ;)


söndag 24 februari 2008

Pysselresultat



Igår kväll satt jag och sydde kanelbullar och pepparkakor på löpande band.
Mina småkillar ordnade genast bullkalas på morgonen då de vaknade.
De verkade riktigt nöjda med resultatet, så jag får nog sitta på ett och annat kafferep den kommande tiden... Som tur är dessa kalorifria!

lördag 23 februari 2008

Lugn stund

En stor mugg te och lite egentid framför datorn när bröderna bus somnat för dagen, och plötsligt har man hur mycket energi och inspiration som helst.
Jag är definitivt inte en person som är bra på att sy men nu kliar det i fingrarna att ta fram symaskinen och experimentera sig fram till något nytt.

fredag 22 februari 2008

Fredag


Gårdagens shopping medförde bland annat dessa fina plåtaskar. Vad jag skall ha i dem är ännu inte säkert liksom inte heller var de skall få plats. Men man skall väl inte fästa sig vid små bagateller heller?

onsdag 20 februari 2008

Lång weekend


Idag var det sista arbetsdagen för denna vecka, skönt!
Passade på att ta ut ett par extra lediga dagar då det fanns möjlighet för det.
Har inte så mycket ordnat program för dessa lediga dagar, men skall passa på att fixa hemma och bara njuta. Imorgon skall jag ut på en shoppingrunda på stan och kolla in lite vårnyheter....

tisdag 19 februari 2008

Storebror packar väskan...


Idag packade storebror sin väska för att åka på en högt önskad övernattningsvisit till sin älskade mormor och morfar. Visst känns det konstigt tyst här hemma med bara ett barn. Samtidigt är det en stund då man har möjlighet att göra sådana saker med barnena som lätt blir lite för stökiga med två ivriga killar... Idag har vi lagt pärlplattor och pysslat en massa fina kort på lillebrors önskan.

söndag 17 februari 2008

Härliga Söndag


Så är helgen över igen.Vi har haft en fin helg och hunnit med en hel del. Morgonen började jag med att baka scones med barnen, före vi väckte en trött make. Efter frukost följe simmning och brunch hos goda vänner.Resten av dagen har det varit småpysslande och skön samvaro.Nu när barnen sussar sött skall jag passa på att drömma mig bort med nyaste numret av Lantliv som jag köpte igår.....

lördag 16 februari 2008

Pyssel


Idag har jag äntligen haft tid att plocka fram mina sygrejor och fixa nya kuddar till soffan. Har en enorm lust efter våriga färger och mönster. För mig betyder det rosa och ljusblått, gärna i ränder,rutor eller prickar.

söndag 10 februari 2008

Mitt första inlägg

Men vad spännande.....
Jag har redan länge fått en massa inspiration av att läsa så många fina inredningsbloggar och nu tänkte även jag ge in mig på detta med att blogga.
Tanken är att denna blogg främst ska handla om inredning men även andra saker som är vardagslyx för mig kommer att finnas med.
Jag älskar den vita stilen då det gäller inredning även om jag ibland faller för pasteller.
Ja, vi får se hur det här ska gå!