söndag 28 mars 2010

Påskgodis

Vad underbart att det blir en kort vecka! Jag ser så fram emot påskledigt med familjen, skall bli så skönt med lite extra lediga dagar! Under helgen har vi tagit fram lite påsksaker, härligt med pastell färger!! Man blir på gott humör av dem :-)

Ha en fin början på veckan!


Kram Johanna

fredag 26 mars 2010

Helg!

Härligt med fredag!
Fredag är veckans bästa dag enligt mig, man har hela helgen ännu framför sig och kan planera vad man vill göra. Denna helg skall vi städa och försöka påbörja ett målarprojekt :-) Och om solen fortsätter att lysa såhär skall vi främst av allt vara mycket ute!! Ha en underbar helg!


Kram Johanna

måndag 22 mars 2010

Dessa små sommarskor fyndades på H&M i förra veckan. Urgulliga, men hur praktiska de nu är vet jag inte :-)

Täcket skorna står på är även det nytt, tvåsidigt, vitt på ena sidan och rosa på andra. Det går att få isär det så att det blir två separata filtar. Det är mycket praktiskt i alla fall ;-)!!Kram Johanna

måndag 8 mars 2010

Spännen

Vår lilla tjej har ända sedan nyfödd haft en massa hår. Först riktigt mörkt, men nu börjar det bli ljusare. Håret är nu redan så långt att det kommer i ögonen om vi inte sätter ett spänne :-) Jag blev inspirerad av spännen jag såg i en liten affär och pysslade ihop dessa under helgen. Skojiga var de att göra, så mera lär det bli! Vad roligt att ha ett spänne som matchar outfiten :-)
Ha en bra början på veckan!


Kram Johanna