måndag 15 december 2008

Istället för kalender

Istället för paketkalender med tillsammans 48 paket så har vi infört adventspresenter. Varje adventssöndag sitter dessa tomtar med var sitt lite större paket i famnen åt våra pojkar. Barnen är mycket nöjda liksom jag.

12 kommentarer:

Blåbär och hallon sa...

Jag tycker det verkar klokt med paket varje advent. Ska man ha ett paket varje dag blir det svårt att hitta vettiga småprylar till varje dag och har man dessutom flera barn blir det lite jobb...

Vi har inte anammat varken det ena eller andra än, kanske tll nästa år...

Kram A

Memories sa...

Så søte nisser:) Kjempelurt med en stor gave hvaer søndag istede for alle de små.. Sparer jo mye tid også kan man heller kjøpe noe ordentlig istede for mange små gaver.

Ha en fortsatt fin adventstid:)

Vit Gladiolus sa...

Åhh så gulliga nissar!!!
Kraaaaam

Hemmalycka sa...

Håller med de är underbara. Luciatåget har jag oxå.
Kram Åsa

StrandviksVillan sa...

Visst är dom speciellt charmiga dom där två nissarna :) Vilken bra idé att dom "delar ut" paket varje advent! Hos oss är det bara på lillajul som det lämnas ett paket vid dörren. Nästa år tror jag bestämt jag ska följa din idé.
A-C

Hem och Lycka sa...

Din blogg är så himla mysig! Och mysig är er adventskalender också. Jag och maken fyller en adventsstrumpa med Årepraliner så varje söndag får vi var sin. Precis lagom för oss.

kram

Interiörboden sa...

Jätte fina tomtar!! Det var en bra idé tycker jag. Det kan ju vara ganska jobbigt att hitta en plats till allt det där och då måste det ju vara en speciell storlek på alla paket också.

Ha en bra dag!

Kram Sandra

My White Cottage sa...

Vi kör också med adventspaket, men jag har helt missat idén med tomtenissarna! Lysande!!! På så sätt kan ju även jag få fler Maileg-figurer här hemma... *hihi*

Kram Jenny

En enkel människa sa...

Hej. Vad fina tomtar!!! :-) *kram* :-)

Maria sa...

Kikar in för första gången. Vilka söta nissar!

Ett skönare liv sa...

tomtarna va himla söta :) å låter som en jätte bra ide..

Anonym sa...

Riktigt fina tomtar! Trevlig helg & fjärde advent!