lördag 29 mars 2008

Full fart


Puuust, en väldigt händelserik dag är på slutrakan. Vi har varit på stan, på barnkalas (12 st småttor under 5 år) och på middag hos goda vänner. Nu sussar barnen snällt och även om krafterna inte riktigt är på topp så har vi haft det roligt dagen igenom!
Barnkalaset var hemma hos vänner med ett nybyggt hus, och jösses vad fint de hade det! Hela huset var i New England stil och väldigt smakfullt in i minsta detalj. Jag gick omkring och bara njöt av allt jag såg, jag blev så inspirerad!

fredag 28 mars 2008

Sköna helg


Vad skönt det är med helg igen, fast arbetsveckan var kortare än vanligt känns det ändå lika skönt med fredag. Fredagsbuketten är inhandlad liksom maten för helgen.Snart är det dags för mys och jag tror att det får bli ett glas rött...

Ha en riktigt skön fredagskväll!

tisdag 25 mars 2008

En ny kompis

Som jag redan tidigare har erkänt är jag väldigt svag för Mailegs kaniner, så jag behöver knappast förklara hur det kommer sig att en ny kanin flyttat in till oss.
Vem kan motstå en sådan sötnos? Ja, inte jag i allafall, han fick genast komma med mig hem från affären!

Vår gamla kanin blev mycket glad över en ny kompis....

söndag 23 mars 2008

Varning!
Macaroons är mycket beroende framkallande, de är både vackra att se på och så goooda.
Känns som om vi inte skulle ha gjort mycket annat än ätit under påsken, imorgon skall vi ännu på ett kalas men sen får det vara stopp för alla godsaker.
Ända tills nästa lördag alltså, för då har vi två kalas att gå på ; )
Ha en skön fortsättning på påsken!

torsdag 20 mars 2008

Stolt mammaIdag kom barnen hem från dagis och var överlyckliga då de gjort en påskpresent åt mamma och pappa. Dessa fina kaniner hade de sytt själva och visst blev vi glada!
Tycker att de är så rörande gulliga...

Glad påskVad härligt med påsk! Jag har länge väntat på denna långa helg, skall bli skönt att bara vara, mysa och ta det lugnt med familjen. Ute lyser solen och det känns underbart!
Önskar er en riktigt skön och glad påsk!

måndag 17 mars 2008

Baka,baka liten kaka


Här är resultatet av helgens bakning, påskcookies. Ännu finns det några kvar i kakburken och där får de vänta på påskfirandet. Det var första gången jag prövade på att göra cookies med glasyr och visst var det skoj! Kanske jag försöker på nytt till storebrors kalas om en månad, piratkalas skall det då bli enligt en bestämd kille. Man får väl börja öva spritsa dödskallemärken bara ;)

lördag 15 mars 2008

Påskgräs
Vårt påskgräs har blivit vackert grönt och även påskriset har fått några prydnadsägg i ljusblått och rosa.
Skön fortsättning på helgen!

fredag 14 mars 2008

Underbara helgVarsågoda, jag bjuder på cupcakes idag, fredagen till ära.
Mina små älskar att vara med och baka, vilket nog kräver lite extra nerver ibland, men vi blev alla nöjda över resultatet!
Jag älskar fredagar då man vet att man har hela helgen framför sig ännu.Vi skall hinna bland annat ha middagsgäster, gå på barnkalas och förbereda oss för påsken under helgen.
Hoppas ni har en skön helg!

tisdag 11 mars 2008

Ny kudde

Jag måste erkänna att jag lider av kuddmani, med andra ord kan jag inte gå in en affär utan att ögonen genast söker efter vackra kuddar. Så när mina ögon fastnade på denna kunde jag inte göra något annat än betala och lyckligt vandra hem med en liten påse.
Att jag redan har hemma en del kuddar på "lager" är ju ingenting man behöver tänka på ,eller?

Ny

måndag 10 mars 2008

Påskpyssel


Igår fick jag efter målningen inspiration att pyssla. Resultatet blev denna vita påskkrans som var väldigt enkel att göra. Har sett liknande i många inredningsbutiker,men som sagt den gör man snabbt och lätt själv (och sparar en stor slant...).

söndag 9 mars 2008

Energi

Efter en härlig helg är det alltid lite trögt att åka iväg till arbetet på måndagar.
Under helgen har vi varit mycket ute, pysslat och bakat både muffins (2 gånger....) och bröd och njutit av brunch med våra goda vänner. Nu ligger målfärg (vit förståss!)och pensel och väntar på att jag skall måla en gammal stol.
Ha en skön söndagskväll!

fredag 7 mars 2008

Städa, städa varje fredag....Jag försöker städa på fredagarna efter arbetet så att man bara kan njuta av ett rent hem under helgen.
Har även som vana att köpa en fredagsblomma, men idag fick en kruka timjan följa med i stället. Och vad den doftar gott!
Ha en skön helg!

tisdag 4 mars 2008

Ögongodis


Efter arbetet stack jag mig in på Indiska och mina ögon fastnade direkt på dessa fina ägg. De skall snart fyllas med godis till påsken....
Har aldrig varit speciellt förtjust i påskpynt, men i år har jag sett en och annan sak som jag tyckt varit riktigt fint. Några fina ägg att hänga i påskriset måste nog införskaffas snarast....

måndag 3 mars 2008

Även jag


Ja, även jag har styrt mina steg till Claes Ohlson för att köpa denna underbara låda.Denna har syntats till i en och annan blogg den närmaste tiden.Tror att jag först såg den hos Jes i den fantastiska bloggen Vita villa vila . Den är just så fin i verklighet som på bilden så det blev förståss en grej som fick följa med mig hem.Trodde då aldrig att jag skulle bli så glad över något från Claes Ohlsson ;)

söndag 2 mars 2008

Påskkort

Hoppas ni har haft en skön helg! Här har allt varit jättebra. Idag har man till och med kunnat vara ute och njuta av i år så sällsynt snö.Trots att det speciellt för barnen varit härligt att kunna bygga snögubbar och annat som hör vintern till så väntar jag nog massor på våren.
Fick inspiration att pyssla påsk
kort idag.
Resultatet ser ni här nedan..
Ha en bra start på veckan!