torsdag 27 november 2008

Vimplar

Tanken var att jag skulle julpyssla då jag grävde i tyglådan, men resultatet blev en vimpel till gossarna. Det får bli julpyssel under helgen istället!

Kram på er!


måndag 24 november 2008

Ett efterlängtat husMin underbara mamma kom hem från ett Stockholmsbesök med en present åt mig. Inne i paketet låg detta underbara zinkhus! Jag har redan länge spanat efter ett hus från Walther & co så ni kan bara ana hur glad jag blev!
Tack söta mamma, du vet vad jag tycker om!

Här är det full vinter med massor av snö, mysigt värre!
Ha en fin början på veckan!

onsdag 19 november 2008

Julklappstips


Jag har bunkrat upp med flera flaskor av detta rengöringsmedel som har en alldeles underbar juldoft! Jag har planerat attt föra med en flaska samt en kökshandduk på diverse glöggfester vi skall gå på de närmaste veckorna. En egen flaska till oss själva blev det ju också så klart...
Det känns skönt att inte få sista minutens gåvopanik före fester och så älskar jag att ge bort presenter som jag själv skulle gilla att få.


Ha det så mysigt!

Kram!

söndag 16 november 2008

Jag ser stjärnorEn underbar helg närmar sig tyvärr sitt slut. Vädret har varit regnigt och trist, men detta har medfört att vi fått en massa gjort här hemma.
Jag har städat skåp, bakat, städat och äntligen kommit igång med julpysslet som jag så väntat på! Mitt första projekt är dessa stjärnor med text. Men det kliar i fingrarna på att göra en massa andra saker... Hur skulle man kunna få några extra timmar i dygnet i dessa tider?

Ha en underbar söndagskväll!

Kram!

måndag 10 november 2008

Vardagsrum

Idag visar jag lite bilder från vårt vardagsrum. Så småningom börjar jag säkert ta fram mina röda Linum kuddar, men än så länge trivs jag med mina randiga Tine-K nyheter. Äntligen har vi möjlighet att även här i vårt lilla land köpa av Tine-K:s fina produkter. Jag är mer än glad över det, min shoppingkassa mindre nöjd....

Ha en fin vecka, Kram!

tisdag 4 november 2008

Rött

Röda detaljer har en stor dragningskraft för tillfället på mig. Kanske är det den stundande julen som inverkar på detta, hur som helst känns det så fräscht med lite färg just nu. Mitt senaste röda inköp är dessa servietter. De kommer säkert att bli väl använda nu!


lördag 1 november 2008

Godisfrossa

Efter två halloween fester känner man sig lagom pigg...
Vi hade gäster igår kväll och idag på dagen hade vi nästa halloween fika. Roligt som bara den, men nu vill jag nog inte se bakverk eller godis på en liten tid.... tidigast imorgon ;-)

Ha en skön lördagskväll, jag skall öppna en flaska vin, krypa upp i soffan och bläddra i julböcker sökande efter nya pysselideér.