söndag 23 mars 2008

Varning!




Macaroons är mycket beroende framkallande, de är både vackra att se på och så goooda.
Känns som om vi inte skulle ha gjort mycket annat än ätit under påsken, imorgon skall vi ännu på ett kalas men sen får det vara stopp för alla godsaker.
Ända tills nästa lördag alltså, för då har vi två kalas att gå på ; )
Ha en skön fortsättning på påsken!

4 kommentarer:

Hannis sa...

Hejsan! Kirjoitan suomeksi, kun olin saanut sinulta suomenkielellä kommentin omaan blogiini. Toivottavasti ok :-) Mun ruotsi ei ole ihan ykkösluokkaa tällä hetkellä, vaikka kyllä ymmärrän sitä hyvin.

SIIS VOI ETTÄ MIKÄ IHANUUS OMA BLOGISI ONKAAN! Ihanaa että tulit jättämään tassunjälkesi "meille", niin sain löytää sinun sivusi! Voi että, ihan "minun näköisiä" juttuja sun blogi täynnä. TUlen uudestaan ja laitan linkityksen blogistani tänne, jos se on ok? Nyt juuri pakko mennä nukkumaan, selaan myöhemmin tarkemmin :-)

terveisin Hannis

Valloittava valkoinen sa...

heips! löysin juuri blogisi aivan ihana ja nuo pupu piparit ovat niin söpöjä!
Mutta mitä nämä tässä postauksessa olevat ihanuudet on? olen nähnyt kuvia muissakin blogeissa mutta teitkö siis itse(haluisin ohjeen):))
Anu

Johanna sa...

Hei Anu!
Postauksessa olevat "leivokset" ovat siis Macaroonseja.En ole tehnyt niitä itse vaan veljeni toi niitä sveitsistä (vakiotilaukseni kun hän tulee käymään ;)).
Olen kyllä nähnyt reseptejä niistä mutta en ole vielä päässyt/uskaltanut kokeilemaan, jos onnistun niin laitan sinulle viestiä...
Kiva että löysit sivuni, tervetuloa uudestaan!

Maria sa...

Hej!
Har du lust att dela med dig ditt recept på påskcookies???